Merken / columbia

Sorteer op :
  • 1
  • 2
  • Volgende

Dames outdoorschoenen

Columbia Schoenencollectie

Je ziet ze steeds vaker over straat, de Columbia schoenen voor buitengebruik. Netjes in design bieden ze de perfecte ondersteuning voor de gehele voet. Langzaam lopen of snel rennen, deze merkschoenen doen wat jij van ze vraagt.

Geboren en getogen in Portland, Oregon, Columbia Sportswear Company heeft apparatuur gemaakt zodat Pacific Northwesterners meer dan 70 jaar van het buitenleven kunnen genieten. Al meer dan 40 jaar aan het roer staat onze voorzitter, Gert Boyle. Met haar personage Tough Mother is Columbia uitgegroeid tot het wereldwijde bedrijf voor sportkleding dat het nu is - nog steeds gevestigd in Portland, dat nog steeds no-nonsense kleding en schoenen maakt om je WARM, DROOG, KOEL en BESCHERMD te houden, wat er ook gebeurt. Onze unieke reputatie in Pacific Northwest en de oneerbiedigheid van de familie Boyle maken ons onderscheidend van de concurrentie.

We zijn een familiebedrijf dat wereldwijd is geworden. De ouders van voorzitter Gert Boyle - Duitse staatsburgers die in 1938 uit nazi-Duitsland vluchtten - kochten een klein hoedenbedrijf bij hun aankomst in Portland en noemden het Columbia Hat Company, naar de rivier die hun nieuwe thuis inspireerde. Dit bescheiden begin was van grote betekenis voor het gezin, wat een nieuw gevonden vrijheid markeerde en een nieuwe start gaf. Haar man nam later het roer over en na zijn dood leidde Gert de show, van de ene op de andere dag van huisvrouw naar de staf. Vandaag is haar zoon Tim Boyle onze oude president en CEO. De familie heeft - net als ons bedrijf - de ups en downs ervaren, maar samen genieten van het buitenleven is altijd een integraal onderdeel geweest van het succes.

Columbia bestaat uit echte mensen die net zo gepassioneerd over het buitenleven zijn als jij. En hoewel onze producten over de hele wereld verkrijgbaar zijn, bevinden we ons in de grote Pacific Northwest, waar majestueuze bossen vulkanische bergen en een ruige kust omlijsten. Dit is waar we wandelen, rijden, vissen, jagen, klimmen, kamperen, golfen, peddelen, rennen en gewoon genieten van de frisse lucht met vrienden. Doe met ons mee.

Columbia schoenen