Merken / domyos

Sorteer op :
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende

Dames fitnessschoenen

Domyos Schoenencollectie

Lichamelijke beweging en sporten vereisen de juiste schoenen. Domyos geeft je een ruime keuze in modellen voor jouw actieve doeleinden. Met goede bescherming voor beide voeten kan je vrij sporten in zaal en buitengelegenheden. Ook zijn de schoenen van Domyos zeer mooi om te zien, het design en materiaal spelen met elkaar.

Bij Domyos zijn we enthousiast over fitness, gymnastiek en dansen, en onze inspiratie om de beste producten voor u te ontwikkelen.

We willen dat je de voordelen en vreugde ervaart van het in topvorm zijn, in het gloeien van een goede gezondheid, en een goed gevoel in zowel lichaam als ziel.

Wij ontwerpen en produceren slimme, eenvoudige, speelse, innovatieve en technische producten voor iedereen, van beginners tot All-round liefhebbers. We bieden ook ondersteunende diensten om het leven gemakkelijker voor u te maken. En we zijn obsessief: over het ontwerpen van producten en diensten van topkwaliteit, tegen de best mogelijke prijs, voor welzijn betaalbaar voor iedereen.

In Rijsel, in Frankrijk, op een oppervlakte van meer dan 12.000 vierkante meters volledig gegeven aan sporten, dragen 70 Domyos-trainers onze producten in de moeilijkste omstandigheden. Ze ontwerpen lessen die zijn afgestemd op deze exclusieve producten om u te ondersteunen, in de sportschool en op internet.

Of u nu van fitness, gymnastiek, dansen of vechtsporten houdt, ik wens u het grootste plezier met het dragen en gebruiken van onze producten! Evenveel plezier als we ze voor je hadden ontworpen!

Domyos schoenen