Merken / nike

Sorteer op :
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Volgende

Sportschoenen Hoge sneakers Sneakers Voetbalschoenen Tennisschoenen

Nike schoenencollectie

Idereen kent wel het merk Nike, het is de sportgigant bij uitstek over de hele wereld geliefd. En wat maakt dit merk nu zo geweldig? Het zijn toch alleen maar schoenen? Nou het is veel meer! De hoogste aandacht is gegeven aan elk detail, tot in de aglets. Je weet wel de uiterste puntjes van de veters. En bij lange na dat het materiaal niet het enige is wat er tot toe doet bij Nike schoenen. Er zit heel wat research en technologie in alle schoensoorten. Het kleinste puntje van kritiek is weggenomen door specialisten. Zo verkrijgen wij het beste voor onze voeten die elke sport van ons vraagt.

Onze missie is wat ons drijft om al het mogelijke te doen om het menselijk potentieel uit te breiden. Dat doen we door baanbrekende sportinnovaties te maken, door onze producten duurzamer te maken, door een creatief en divers wereldwijd team op te bouwen en door een positieve impact te hebben in gemeenschappen waar we wonen en werken.

Menselijk potentieel verhogen

Voor ons gaat innovatie over het verhogen van het menselijk potentieel. We obsederen de behoeften van 's werelds beste atleten en gebruiken hun inzichten om producten te maken die mooi en nuttig zijn voor iedereen.

Om grote sprongen te maken nemen we grote risico's. Incrementele verandering brengt ons niet naar waar we snel genoeg willen gaan.

Nike is een plaats waar iedereen een ontdekkingsreiziger is. We brengen verschillende perspectieven bij elkaar - wetenschappers en schoenontwerpers, programmeurs en quarterbacks - om kennis over het lichaam in beweging te delen.

Bij Nike bedienen we sporters ... miljarden van hen. Omdat, zoals onze mede-oprichter zei, als je een lichaam hebt, je een atleet bent.

A Love Of Sport verenigt ons

Bij Nike geloven we dat diversiteit creativiteit bevordert en innovatie versnelt.

Waar we ook vandaan komen, liefde voor sport verenigt ons. Het leert ons om competitief te zijn, maar altijd coöperatief en verwelkomend. Verschillende perspectieven opnemen, omdat teams winnen wanneer iedereen bijdraagt. Een 'next play'-houding aannemen ten opzichte van falen en toepassen wat we meteen hebben geleerd.

Ons team deelt een uniek doel: alle atleten beter maken. Of het nu via een van onze Run Clubs, apps of Nike-winkels is, onze experts begeleiden miljoenen mensen op hun persoonlijke sportreizen.

Creativiteit voedt onze cultuur. Met onze open en wereldwijde mindset zijn we constant nieuwsgierig naar de wereld. We serveren atleten in 190 landen en we zijn geïnspireerd door elk van hen.

Door naar de unieke stemmen van elk land, elke cultuur en gemeenschap te luisteren, kunnen we het potentieel van elke atleet ontketenen.

We ondernemen actie

Sport heeft de macht om de wereld te bewegen. Dus we zitten niet aan de zijlijn - we ondernemen actie.

We krijgen kinderen actief, omdat de kinderen die verhuizen, verhuizers en shakers worden. We werken samen met gemeenschappen om verandering voor de volgende generatie te activeren. En we gebruiken ons merk om op te komen voor onze waarden.

Rethinking The Fundamentals

Om het onmogelijke te bereiken, moeten we de fundamenten opnieuw bekijken. Dat doen we door middel van duurzame innovatie: onze ambitie om onze activiteiten te verdubbelen en onze milieu-impact te halveren.

Om daar te komen, verbinden we ons tot 100% hernieuwbare energie. We houden onszelf en onze partners aan de strengste normen, dus elke werknemer is gewaardeerd en betrokken. En we komen met nieuwe materialen en technieken om meer te doen met minder en afval te verminderen.

We omarmen duurzame innovatie om de grenzen van ons bedrijf - en ons collectief potentieel - op ongekende manieren te verleggen.