Merken / salomon

Sorteer op :
  • 1
  • 2
  • Volgende

Outdoorschoenen

Salomon: The Mountain Sports Company

Begin maar alvast met plannen waar jouw wandelroute gaat plaatsvinden. Het schoenenmerk Salomon brengt je de plezierigste wandeling in jaren. Goede bescherming om de voeten voor de verharde en onverharde wegen. Je koopt met wijsheid een paar Salomon schoenen die vele kilometers je vergezellen.

Salomon begon in 1947 in het hart van de Franse Alpen. Het werd ontworpen door Francois Salomon en zijn zoon George en ontwierp en vervaardigde de eerste moderne skibindingen. Al meer dan 60 jaar is Salomon's inzet voor innovatief design en passie voor bergsporten de inspiratie voor het ontwikkelen van kleding, schoenen en accessoires van topkwaliteit.

Verkocht in meer dan 160 landen, is het merk Salomon een wereldwijd icoon. Vanwege hun prestatiegerichte ontwerp kan Salomon innovatie en progressie naar bergsporten stimuleren.

Salomon-schoenen zijn ontworpen om u comfortabel en licht te houden, waardoor u meer bewegingsvrijheid heeft bij lichte wandeltochten, wandelen, hardlopen en amfibische sporten. Salomon is de perfecte balans tussen gewicht en duurzaamheid en biedt maximaal genot voor alle outdooractiviteiten. Lichtgewicht en beschermend, deze stijlen zijn ontworpen om te voldoen aan de prestatiebehoeften van de avontuurlijke.