• Flip Flops

  Goedkoper kan je niet met bescherming over het strand lopen. Super handig en laag in prijs zijn de Flip Flops die we allemaal zo goed kennen.


  Flip Flops


 • Dames slippers

  Met een ruimere keuze en niet alleen geschikt voor badplaatsen vindt je hier slippers in jouw stijl die goed bij alle soorten Zomerse outifs passen.


  Slippers


 • Sport Slippers

  Meer met een sportieve look de blits lopen maken? Daar zijn onze sport slippers super geschikt voor. Een goed figuur met een frisse houding doet je goed voelen.


  Sport Slippers


 • Waterschoenen

  Een meer dichter model voor een grotere stevigheid om de voet. Veel mensen kiezen voor dit model om er zekerder op te lopen. Een prettige ervaring zelfs in de badkamer.


  Waterschoenen


 • Waterslippers

  Ga je voor dit soort, of met bredere banden? Ze zijn beide te vinden in onze categorie waterslippers. Een betere kwaliteit dan de schoen-variant en natuurlijk mogen ze nat worden.


  Waterslippers


 • Exclusieve slippers

  De echte liefhebber laten we ook niet op blote voeten lopen. Sterker nog, speciaal voor de dames met een beetje meer smaak (en geld) hebben wij super exclusieve slippers die je niet snel bij een ander aan de voeten ziet.


  Exclusieve slippers


 • Teenslippers

  Zijn ze niet lief? En zo vrouwelijk ook. De teenslippers zijn de beste vriendin voor vele dames. Ze staan niet alleen geweldig, maar zitten ook nog eens heel plezierig. Hoeveel paar koop jij er?


  Teenslippers


 • Elegante slippers

  Minder duur maar net zo waardevol en elegant zijn deze schattige slippers. Ben jij ook moeilijk om de juiste voetmode te vinden? Hier slaag je vast en zeker, en loop je straks op een paar mooie elegante slippers.


  Elegante slippers


 • Comfort slippers

  Heb je moeite om op slippers te lopen? Dan heb je vast niet de juiste soort. Probeer eens de perfect passende comfort slippers. Deze zijn uitermate goed bedacht en gemaakt om zo comfortabel mogelijk te lopen.


  Comfort slippers

Ook leuk en bijna gelijkwaardig zijn onze:

Muiltjes Sandalen

Open schoentjes, dat is een passie van iets met schoenen. Wij houden wel van een paar tenen die zichtbaar uit slippers steken. Mooi gelakt, goed verzorgd, en het staat gewoon heel vrouwelijk. Ben je ook zo trots op je eigen voeten? Laat ze zien, veelal zijn ze toch al verstopt in het grootste deel van het jaar. Die paar maanden dat we echt van het zonnetje mogen genieten is dan ook een genot om ze eens lekker te verwennen in de buitenlucht.

Meer dan een strandschoen

Slippers hebben nog altijd het imago dat ze alleen welkom zijn in badplaatsen. Maar dat is al lang geleden flink achterhaald. Heb je ons assortiment gezien? Daarmee wil je rustig over straat en visite, zelfs bij afspraakjes en een gezellig diner voor twee. Slippers fleuren de boel een beetje op en al helemaal in combinatie met de perfecte outfit. Wij gaan met opgeheven hoofd trots in flinke pas op pad met deze open schoen variant. En jij?


 • Adidas slippers

  Laten we beginnen naar de meest gezochte slippers op het internet, die van Adidas. Goed en sportief in een luxe uitstraling hoeft totaal niet duur te zijn. Kijk en beslis zelf of Adidas geweldige modellen heeft die plezierig aan de voeten zitten.


  Adidas slippers


 • Havaianas slippers

  Het merk der merken als het over slippers gaat mag niet ontbreken op ietsmetschoenen.nl de Havaianas. Denk je aan zon zee en strand kortom vakantie? Dan zijn Havaianas hoogst waarschijnlijk de gewenste slippers voor jou.


  Havaianas slippers

 • Merken


  Merk slippers

  Zit jouw gewenste merk hier niet bij? Geen nood, op deze pagina hebben wij al onze merk slippers geplaatst, het zijn er ruim 120.


  Merk slippers